Меню сайта
Разделы новостей :)
Antifa [8]
Новости об антифашистских акциях
Straght edge [2]
Новости о sXe-акциях
Концерты [4]
Новости о концертах
DIY [7]
DIY-акции
Новости сайта [9]
Новости касающиеся работы сайта
Наш опрос
К какому политическому направлению вы себя относите?
Всего ответов: 529


Главная » 2008 » Июнь » 24 » Ще одна зелена зона Чернігова піде на дрова!!!
Ще одна зелена зона Чернігова піде на дрова!!!
23:43
сайт Gorod.cn.ua.:
"До наших журналістів надійшла інформація стосовно акту екологічного вандалізму, який стався в ніч з 22 на 23 червня в самому центрі міста - на розі вулиці Войкова і проспекту Миру (навпроти колишньої колони Дружби народів - де розвертається тролейбуси маршруту №9).

Вранці шоковані жителі цього мікрорайону проходячи через невеличкий сквер помітили, що майже три десятки дерев практично знищені. Вісім здорових молодих беріз і майже 20 туй були надпиляні на 50% і більше загальної товщини стовбура.

Цілком зрозуміло, що їх доведеться спиляти і прибрати звідси. По-перше, ці дерева довго не житимуть. А по-друге, нині вони є аварійно небезпечними - перший серйозний вітер закінчить справу, яку почали виродки з пилкою.

Схоже, що місцеві забудовники знайшли новий спосіб, як без бюрократичної тяганини вирішити проблему з зеленими насадженнями, що заважають будівництву. Звідки такий висновок? Просто навряд чи знайдеться людина, яка готова знищити сквер виключно з якихось особистих міркувань, витративши на це майже всю ніч. А місце тут дуже вигідне, аби збудувати кафе чи магазин.
Депутат міської ради Ігор Сухомлин вже надіслав депутатське звернення на ім’я заступника Чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Олександра Сердюка, начальника управління земельних ресурсів та самоврядного контролю Василя Лопати і начальника державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області Анатолія Савченка з проханням вивчити обставини ситуації, що склалася і надати офіційні роз’яснення з приводу інциденту."


детальніге про акції будемо сповіщати пізніше... як тільки там з"являться уроди, що почнуть забудову, будемо оргазізоваватись!





Категория: DIY | Просмотров: 1687 | Добавил: Зіпушка_БумБастік_мєга-ко
Всего комментариев: 4
4 xYx  
0
присылай, обязательно повешу на сайте smile

кинь мені на мило

2 g1mp  
0
Давай. И побыстрее)

1 aktyvist  
0
Хлопці і дівчата, є така хороша штука, як шипування. Якщо цікаво, можу скинути методичку. Її між іншим можна на сайті повісити.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Статистика


Насрать на Copyright! Права не дают, права берут!
Копирование и распространение материалов разрешено и чертовски приветствуется!
Конструктор сайтов - uCoz