Меню сайта
Разделы новостей :)
Antifa [8]
Новости об антифашистских акциях
Straght edge [2]
Новости о sXe-акциях
Концерты [4]
Новости о концертах
DIY [7]
DIY-акции
Новости сайта [9]
Новости касающиеся работы сайта
Наш опрос
К какому политическому направлению вы себя относите?
Всего ответов: 529


Главная » 2008 » Май » 24 » ще одна перемога над тупістю...
ще одна перемога над тупістю...
09:08
Вчора, 23 травня, активістами і просто прихильниками афа-руху Чернігова і Києва була проведена очисна акція перед входом на концерт групи „Карозія мєтала”.
„КМ” в більш нових своїх композиціях часто пропагандує їдеї, пов’язані з фашизмом і расовою дискримінацією, саме тому на концерт прийшло багато пародійників на фашистів і наци
, що і спричинило подібну акцію.




Категория: Antifa | Просмотров: 1810 | Добавил: Зіпушка_БумБастік_мєга-ко
Всего комментариев: 7
7 Fashust  
0
Антіфа гавно !!1 ідіть сосіть хуй підераси!!

6 Fashust  
0
Ви піднри Фнтіфа ви педіки їбучі шоб ви всі здохли!!! angry

5 Nachtigal  
0
Нетреба мене приписувати до субкультур, я повністю цивільна людина, але я бачив їх відношення до нефорів на концерті Корозії, жодної сутички, вони навіть слемились разом. Незнаю кого там вівроку назад били, але я чув про побиття тільки сатаністів, яке цілком і повністю підтримую!

4 ПОЗЁР  
0
Розуміеш,смішно було лише те ,що "арійські" бійці швидко бігають!вони здатні на групове побіття лише емокідів,а так суцільне позьорство.вони лише п"ють і кричать, які вони гарні... ми ,принаймні, ганяемо не лише із києвськими,а і самі.Арійскі ж бійці як не зберуться, так по пиці і отримають. Я от не розумію неформалів: вас що давно бити перестали?не більше ніж півроку назад на моїх очах фашисти побили хлопця лише за те що в нього було довге волосся,та й на концертах вас добряче гоняли , а тепер ви їм дупу лижете.Зовсім з глузду з"їхали!

3 Nachtigal  
0
Позёр, сміялись лише над вами і це факт, у клуб забігав нефорський молодняк який взагалі не розумів що тут діється, а про який страх може йти мова з моєї сторони, я лише сторонній спостерігач і пишу лиш те що дійсно бачив власними очима!

2 ПОЗЁР  
0
просто праві хлопці швидко бігають,от і все!антифашистів було набагато менше ніж 40(в жаху очі великі),а повернулись вони бо охоронці правопорядку не забарились...а всі інші патло-нефоро-нацисти сховались в клубі,або просто боягузливо "зашарились" між іншими,так і не допомігши "арійським бійцям".тож сміялись не над нами, а над нашими арійцеспринтерами,які накивали п"ятами.
ФАШИЗМ НЕ ПРОЙДЕ!!!

1 Nachtigal  
0
Я був серед неформалів що тусувались поряд, правих було не більше п'тнадцяти осіб, антіфа у кількості сорокачоловік зуміла зачепити лише двох, да й то дуже слабо, до виступу Корозії всі повернулись назад цілі й неушкоджені. Провал хлопці, дарма Київ приїжджав, з вас тільки посміялись!!! biggrin


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика


Насрать на Copyright! Права не дают, права берут!
Копирование и распространение материалов разрешено и чертовски приветствуется!
Конструктор сайтов - uCoz