[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общество и мир » Антифашизм » “Патріоти” на замовлення
“Патріоти” на замовлення
xYxДата: Среда, 02.04.2008, 16:04 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 37
Статус: Offline

Прочитав у жж звіт «патріотів» про вчорашній марш студмістечком КПІ.

Мабуть для того, щоб уникнути різного роду компрометуючих дебілізмів, якими так славляться ультраправі, текст звіту написав «найрозумніший» з них, і всі «жж-патріоти» його слухняно перепостили. А дарма. Бо якби кожен з них хоча б спробував подумати своєю головою, а не головою «фюрера», то була б хоч мінімальна вірогідність того, що в якомусь звіті таки з’явилися б відносно адекватні думки. Але так не сталося, і наразі всі «патріоти» виглядають як проплачені тими ж таки корумпованими чиновниками-освітянами й іншими «хозяєвами жизні»(рядові «патріоти» звісно ж ніфіга з тих грошей не отримали, все пішло у кишеню «фюрера» і прибліжонних) або просто як банальні дебіли.

«Справжньою чумою в сучасній комуно-ліберальній республіці стала тотальна корупція», «українська» система вищої освіти наскрізь прогнила корупцією», «замість того, щоб забезпечити українським студентам гідні умови проживання в гуртожитках, вона селить їх в непридатних для проживання та навчання кімнатах», «хабарі в цій системі беруть всі – від рядових викладачів до ректорів ВУЗів», «українських студентів, якщо вони не дають хабарів, селять в гірші гуртожитки», - пишуть «патріоти».

Загалом доволі слушні думки, важко не погодитися. Але фактично це лише невдала спроба надати справжнім цілям маршу більш-менш адекватного смислу. Бо, попри елементарну логіку, протест «патріотів» був спрямований зовсім не проти корупціонерів, хабарників чи взагалі всієї капіталістичної системи освіти. Ну, правильно, хто платить – той і танцює. Тому гасла з гучномовця лунали такі: “Найкращі гуртожитки – українським студентам!”, “Іммігранти – геть додому!” та “Пам’ятай, чужинець, тут господар – українець!”. До чого тут українські чи не українські студенти? До чого тут іммігранти? До чого чужинці та господарі? А як бути з різного роду «синками депутатів», українцями, які взагалі не живуть в общагах, а знімають трикімнатні квартири і їздять на заняття у власних автомобілях? Чи їм коменданти відмовляють у комфортних кімнатах за переконаннями? Ага, сидять такі товстопузі 50-літні дядечки в своїх кабінетах з портретами Маркуса Гарві і Малколма Ікс на стінах і безкомпромісно жбурляють в обличчя українським студентам принесені ними хабарі… «Замість того, щоб дати знання двом українським студентам, вона (українська система вищої освіти) «вчить» одного іноземця». А вчити одного українського синка депутата/бізнесмена замість десятьох українських дітей робочих чи селян значить можна? Ну так, депутати/бізнесмени ж за це платять не лише адміністрації вузів, а також і самим «патріотам», щоб вони, відкриваючи свої брудні пельки, говорили правильні гасла. І в цьому випадку для «патріотів» проплаченість – кращий варіант, бо в іншому разі їх треба визнати тупоголовими ідіотами, що не здатні збагнути елементарних причинно-наслідкових зв’язків у всій цій історії.

Проте, є ще одна можлива причина неадекватності риторики «патріотів» з огляду на реальну ситуацію – расизм. Хоча це не виключає ані матеріальної мотивації, ані дебілізму. Навіть навпаки. Вони, звичайно, тупоголові, але ж не до такої степені, щоб у присутності кількох загонів ментів кричати «бий жидів, чурок та негрів!».

І той факт, що марш, попри негативний резонанс у ЗМІ та звернення громадськості і правозахисників, таки відбувся, ще раз доводить те, що «патріоти» діяли на замовлення офіційної державної влади чи, принаймні, з її мовчазної згоди. Представники МВС, які зірвали антифашистську контр-акцію, у розмові з нами вперто не бажали висловлювати жодних негативних оцінок щодо нацистського шабашу. Навпаки, на всі зауваження, що лунали також з вуст простих громадян, які проходили через студмістечко під час маршу, міліціонери реагували відверто цинічно та нахабно – мовляв, не пиздіть, це не ваша справа, всьо харашо.

Водночас, антифашистський контр-виступ, хоч і доволі кволий, але відбувся. За це величезне спасибі одній відомій організації, назву якої називати тут, мабуть, не варто. Ну, кому треба, той знає. Привіт!


DIY OR DIE
 
КУКУМБЕРДата: Вторник, 18.11.2008, 04:27 | Сообщение # 2
Учасник
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Статус: Offline
А ЧЕГО ТЫ ОЖИДАЛ???ЭТО БЫЛО ДАВНО ПОНЯТНО!И ЭТОТ МАРШ-ДАЛЕКО НЕ ЕДИНСТВЕННЫЙ ПРИМЕР..ЕСТЬ НАМНОГО ХУЖЕ..ПОВЕРЬ МНЕ!

Уж лучше заснуть и не проснуться утром,
Чем погрязнуть в каких-нибудь левых мутках,
Уж лучше пойти и лечь на рельсы,
Чем, утратив интерес к жизни, отправиться на пенсию,
Уж лучше все послать на хер,
Чем работать на аспирин, цитрамон и виагру.
 
Форум » Общество и мир » Антифашизм » “Патріоти” на замовлення
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:



Насрать на Copyright! Права не дают, права берут!
Копирование и распространение материалов разрешено и чертовски приветствуется!
Конструктор сайтов - uCoz